søndag 20. februar 2011

Pulsvarmere

Sambo ønsket seg en ting før han skulle reise oppover til Lofoten og det var pulsvarmere.  Siden han har hvert der tidligere så har han erfart at han blir så kald rundt håndleddet, for det blir ett slags skille der mellom jakka og hanskene som han har på seg.
Jeg heiv meg på utfordringen og fikk laget ett par til han. Jeg kunne ikke bare finne en hvilken som helst oppskrift for han trengte en som passet han sine hender perfekt og han ville at de skulle gå litt langt opp på armen. Det ble noe prøving og feiling. Blandt annet så strikket jeg den ene to ganger for den ble litt slakk rundt håndleddet. Han er veldig kraftig i hånden og i armen men ikke rundt håndleddet.


Vel resultatet ble dette. Og jeg må si meg ganske fornøyd! Jeg er veldig ny på hele denne strikkefronten men jeg har så absolutt fått helt strikke dilla. Neste utfording som jeg vil klare er å kunne lese en ordentlig strikkeoppskrift.... Sånne step by step oppskrifter har hvert det jeg har overlevd på til nå og en del frihånd.. :)
Jeg holder nå på å strikke en monsterbukse til eldstemann og er snart ferdig med det ene beinet.  Er ganske spendt på hvordan det resultatet blir. :)

2 kommentarer:

 1. Å herligland du er god! Jeg hadde aldri klart å lage til en oppskrift selv slik! Takk for kommentar på bloggen min:) Kjenner meg veldig igjen i det du sier, er så masse jeg også har lyst til å lage, men så var det den tiden som ikke alltid strakk til:P hehe.

  Ønsker deg en herlig kveld:D

  SvarSlett
 2. Så utrolig flink du er:):) De var kjempfine!
  Flott blogg også:)

  Ha en fin onsdagskveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett