mandag 2. januar 2012

Godt nytt år

Ja nå var året omme og vi begynner på et nytt. Siden jeg ikke har blogget noe i jula så kommer det et ras nå.
Rett før jul så fikk jeg og ungene bakt litt. De spiste mer enn de bakte, men de hadde det gøy.

 Jeg må alltid lage delfiakake. Pappa har laget det med oss siden vi var små og nå har på en måte jeg overtatt det. Så han lager ikke selv lenger, han får av oss så jeg lager alltid to. Jeg må alltid dille litt og pynte litt...


Her lager eldstemann julegodt som vi lagde når jeg var liten. Enkelt og greit. Man tar en melkerull, legger oppi en liten kule marsipan og så trykker en nedi en nonstopp oppå der igjen. Namm.

I jula har vi koset oss masse og spist mye god mat. Julaften feiret vi med sambo sin familie. Vi pleier å ha annen hvert år hos min familie og hans familie.
På julaften så hadde vi først lunsj hvor det ble servert hummer og så til middag hadde vi torsk. Deilig, deilig mat. :) Ungene var ute og lekte i snøen og jeg var fornøyd med hvit jul. Vi hadde ikke snø hjemme, så det var ekstra koselig å bli mødt med snø når vi kom til dem på julaften....


 Sånn ble vårt juletre i år. Her er huset ferdig ryddet og julestrømpene ligger og venter på barna.

 Her sitter de og spiser innholdet i julesokken.

 Her er juletreet hos den ene søstra til sambo. Det var der vi feiret jul i år. Snø og greier på utsiden. :)

 Vår stolte gutt fant mandelen i risgrøten i år. Hehe, han skjønte det ikke helt så han gjør seg litt til når jeg ba han smile. :)

 Nå er det Kaptein Sabeltann som er kul og han har ønsket seg kostymer og sverd lenge. Så til jul fikk han hele anntrekket. :)
 Julebilde med hele søskenflokken. To jenter han har fra før og våre to gutter.

Minstemann var ikke særlig lett å ta bilde av den dagen. Han fløy høyt og lavt og skulle hjelpe alle. Han var en eneste tåkesky på kameraet hele dagen. Jeg tok med mobilen for det andre kameraet gikk selvfølgelig tom for strøm... Men han stoppet opp og sto stille lenge når hans kusine sto og sang i en mikrofon hun fikk til jul.


I romjulen har sambo hatt fri så vi har alle hvert mye hjemme og kost oss med ungene. Vi har hvert på et par middager og så har vi hatt et par middager hjemme.

Her hadde vi ett vennepar på middag og vi serverte pinnekjøtt. Namm!

På nyttårsaften så var jeg så heldig å få feire med et par venninder som er hjemme i traktene på ferie. Det syns jeg var kjempe koselig. Vi hadde kalkunmiddag og jeg ble kjempe fornøyd med det. Så satt vi utover kvelden og pratet og koste oss.


Etter hvert tok vi ungene med ut for tenne på noen stjerneskudd. det syns de var kjempe gøy. :)
Så var det sent nok for han minste og vi fikk lagt han. Men eldste mann holdt ut lenge. Vi tok han med ut og skulle se på rakettene kl 12 men vi var ikke særlig heldige med være. Det blåste og det regnet men han fikk nå sett rakettene, men det var stjerneskuddene som slo best ann.

Nei nå får jeg begynne på middagen for i dag. Kalkun. :)

2 kommentarer:

 1. Kalkunrester vel? Hehe.
  Takk for kjempekoselig nyttårsaften, ble jo rimelig sjarmert av småguttene!
  Nå er det tilbake til hverdagen her også, sukk...!

  SvarSlett
 2. ja du vi spiste kalkunrester i går også. Ikke dumt at han laget så mye saus. :)
  Det smakte like godt i dag også :)
  Tusen takk for hyggelig selskap!! De koste seg de også.
  Ja i morra begynner ungene i barnehagen igjen og hverdagen kan begynne for fullt.... Du må kose deg masse og hils!

  SvarSlett