torsdag 7. april 2011

Soverommet til minsten

I dag har vi fikset ferdig soverommet til minsten og flyttet han over dit. Så nå sover han ikke på vårt rom lenger........ :/ Det tror jeg blir veldig rart....
Han sovnet veldig greit helgdigvis. Det er ikke ofte han babler til han sovner, tror ikke han har gjort det før faktisk.. Han har av og til sovnet med en gang ellers så har vi vært nødt til å gå inn å gi han sutten et par ganger før han sovner. Men i dag lå han å bablet og koste seg før han sovnet helt av seg selv. Håper ikke han blir forvirret når han våkner i natt. Kanskje han sover i hele natt for alt jeg vet n siden han ligger der helt alene uten forstyrrelser fra oss når vi sover og snorker eller hva.
Rommet hans er ikke så stort men jeg vil ha ungene i samme etasje som oss når de er så små så da får han ha det til han er stor nok til å flyttes ned. :)
Her kommer noen bilder.

 Jeg fikk dilla på lime farge når jeg gikk gravid å fant ut at det skulle bli "han sine" farger siden eldstemann har blått. Jeg orket ikke alt det blå en gang til... Til venste for den kista står det ett stort klesskap så det gadd jeg ikke å ha bilde av....
Her skal lille skatten sove. :)


Eldstemann hadde to av de rammene på rommet sitt men jeg fant ut at de kunne ha en hver. :) Satt sammen med pynt fra dåpen.

Disse tre bildene har jeg gledet meg lenge til å få satt opp!! Jeg kjøpte de av ei på babyverden.no på terminforumet som jeg var inne på når jeg gikk gravid. De er det skjønneste jeg har sett.
Et lite nærbilde av de.

                 En baby dinosaur.

               En baby drage.

                En baby krokodille.

Så til sist et lite bilde av lille golle som skal sove her inne. Se så stor han er, står alene og greier..... :)

Natta.

2 kommentarer: